Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Ciasto cytrynowe z malinami
Granat, Maliny, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Ksylitol, Mąka kukurydziana, Mąka OWSIANA, Olej kokosowy, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, JAJA kurze, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 733 kJ/175 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 24,0 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.