Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.75
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto czekoladowe z kremem orzechowym i truskawkami
Truskawki, Kakao, ORZESZKI ZIEMNE, Wiórki kokosowe, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Nasiona słonecznika, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Konfitura truskawkowa niskosłodzona, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 335 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 18,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,2 g |
Węglowodany: 31,6 g w tym cukry: 22,6 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.