Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.71
Ciasto dyniowe z białą czekoladą
Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Dynia, MASŁO 82% tł., Pomarańcza, Biała czekolada (zawiera MLEKO i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 652 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 17,7 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.