Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
XXX_Ciasto jaglano-dyniowe z gorzką czekoladą, sos waniliowy, pomarańcza
Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., Miód pszczeli, Dynia, Kasza jaglana, Sól, JAJA kurze, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MLEKO spożywcze 2% tł., Pomarańcza, JOGURT naturalny 2% tł., Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 052 kJ/490 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,7 g |
Węglowodany: 62,6 g w tym cukry: 28,4 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 12,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.