Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Dairy Free
Ciasto jaglano-jagodowe na owsianym spodzie
Mięta, Żelatyna, Jagody, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kasza jaglana, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Wiórki kokosowe, Mąka MIGDAŁOWA, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 701 kJ/167 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g |
Węglowodany: 15,2 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 3,6 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.