Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
Ciasto jogurtowo-cytrynowe z nasionami chia
Mięta, Cukier, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Mąka PSZENNA, Nasiona chia, Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Sól, JAJA kurze, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 909 kJ/217 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 30,1 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.