Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.68
Ciasto letnia bryza z kremem jogurtowym i sezonowymi owocami
Borówka amerykańska, Cukier, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Proszek do pieczenia, Żółtko JAJA kurzego, Galaretka truskawkowa (cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, koncentraty roślinne (marchwi i hibiskusa, krokosza), maltodekstryna), Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Ksylitol, Pasta waniliowa, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Żelatyna, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 493 kJ/118 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 17,1 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.