Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
-
Less Carb
Ciasto makowe z białą czekoladą od MrFit Trenera
Kakao, Ksylitol, Mąka kukurydziana, Mąka ryżowa, Mąka ziemniaczana, Proszek do pieczenia, JAJA kurze, Cukier, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mak z bakaliami, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Żelatyna, Biała czekolada (zawiera MLEKO i SOJĘ), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 683 kJ/163 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 21,8 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.