Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto makowe z jabłkami i gorzką czekoladą
Jabłko, Mąka ziemniaczana, Mak z bakaliami, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Banan, JAJA kurze, Olej kokosowy, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Jabłko, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 732 kJ/175 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 18,5 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 3,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.