Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto marchewkowe z migdałami i kremem kokosowym
Mięta, MIGDAŁY w płatkach, Ksylitol, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta waniliowa, Żelatyna, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Imbir, Karob, Mąka MIGDAŁOWA, Marchew, Olej kokosowy, Soda oczyszczona, Banan, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 461 kJ/110 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 10,9 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.