Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Dairy Free
Ciasto marchewkowe z rabarbarem
Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Ksylitol, Mąka PSZENNA, Marchew, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), JAJA kurze, MIGDAŁY w płatkach, ORZECHY LASKOWE, Rabarbar
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 925 kJ/221 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 25,2 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 4,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.