Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Ciasto maślankowe z owocami leśnymi i kruszonką
Mięta, Olej kokosowy, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, MAŚLANKA, Mąka PSZENNA, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Cukier, Jagody, Otręby PSZENNE, JAJA kurze, Mąka ORKISZOWA, Mąka kukurydziana, Ksylitol, Maliny, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 677 kJ/162 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 22,3 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.