Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Ciasto migdałowe w polewie pomarańczowej
Cukier, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Mąka MIGDAŁOWA, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, Cukier puder, Sok pomarańczowy, Pomarańcza, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 344 kJ/321 kcal |
Tłuszcz: 20,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 27,8 g w tym cukry: 15,2 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.