Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
Ciasto migdałowo-cytrynowe z makiem
Mięta, JAJA kurze, Mąka MIGDAŁOWA, Mąka PSZENNA, Mak niebieski, Miód pszczeli, Olej kokosowy, Sok z cytryny, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 984 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 24,2 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 8,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.