Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto morelowo-migdałowe z kardamonem i wodą różaną
MIGDAŁY w płatkach, Płatki róż, Kasza kukurydziana, Ksylitol, JAJA kurze, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Woda różana, MIGDAŁY, Kardamon, Morele suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 988 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 13,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 31,2 g w tym cukry: 9,6 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 8,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.