Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto na gryczanym spodzie z budyniem kokosowo-cytrynowym i gruszkami
Mięta, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Ksylitol, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta waniliowa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Gruszka, Cynamon, Mąka gryczana, Mąka ziemniaczana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Proszek do pieczenia, Siemię lniane, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 869 kJ/208 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g |
Węglowodany: 31,3 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.