Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Ciasto na maślance z brzoskwiniami i twarogiem
Mięta, Brzoskwinia w lekkim syropie, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), SER twarogowy, Cukier, Ksylitol, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, MAŚLANKA, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, MASŁO 82% tł., Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 894 kJ/214 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 30,2 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.