Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Ciasto pistacjowo-cytrynowe
Ksylitol, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, ORZECHY PISTACJOWE, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 269 kJ/303 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 36,4 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.