Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto pomarańczowe
Cukier, Mąka jaglana, Mąka ryżowa, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Soda oczyszczona, Sok pomarańczowy, JAJA kurze, Olej kokosowy, Pomarańcza, Pomarańcza, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 882 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 28,4 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.