Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
Ciasto pomarańczowe z czekoladą
Cukier puder, Drożdże (drożdże Saccharomyces cerevisiae), Drożdże świeże, Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., Miód pszczeli, Skórka pomarańczowa kandyzowana, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 339 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 15,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g |
Węglowodany: 39,8 g w tym cukry: 20,7 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.