Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
2.6
-
Dairy Free
Ciasto pomidorowe
Chipsy bananowe (banan, olej kokosowy, cukier, aromat), Cynamon, Imbir, Ksylitol, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Soda oczyszczona, Banan
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 364 kJ/326 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 45,2 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.