Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
Ciasto serowo-śliwkowe z orzechami laskowymi
Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JOGURT naturalny 2% tł., MASŁO 82% tł., Proszek do pieczenia, SER twarogowy półtłusty, JAJA kurze, Śliwki, ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 753 kJ/180 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 13,7 g w tym cukry: 7,1 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.