Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
Ciasto szpinakowe z kremem kokosowym i granatem
Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Żelatyna, Miód pszczeli, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mąka kokosowa, JAJA kurze, Olej kokosowy, Proszek do pieczenia, Szpinak, Granat
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 659 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 10,2 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.