Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Ciasto szpinakowe z serkiem waniliowym i granatem
Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mąka kokosowa, JAJA kurze, Olej kokosowy, Proszek do pieczenia, Szpinak, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Żelatyna, Granat
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 652 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 10,5 g w tym cukry: 8,0 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.