Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Ciasto truskawkowe pole
Gałka muszkatołowa, Żelatyna, JAJA kurze, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Szpinak, Cukier, Galaretka truskawkowa (cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, koncentraty roślinne (marchwi i hibiskusa, krokosza), maltodekstryna), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Truskawki, MIGDAŁY w płatkach, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 302 kJ/311 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.