Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciasto z batatów z masłem orzechowym i kandyzowaną skórką pomarańczy
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mięta, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Batat, Soda oczyszczona, Pasta waniliowa, Skórka pomarańczowa kandyzowana, Miód pszczeli, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Mąka ryżowa, Mąka OWSIANA, Cynamon, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 249 kJ/298 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 50,2 g w tym cukry: 16,0 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.