Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
Ciasto z białej fasoli z cynamonem i suszoną żurawiną
Mięta, Cukier, Cynamon, Fasola biała, MIGDAŁY, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Olej rzepakowy, Płatki OWSIANE, Proszek do pieczenia, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Fasola biała, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 615 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 21,2 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.