Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Ciasto z morelami i orzechami
Ksylitol, Mąka MIGDAŁOWA, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, ORZECHY LASKOWE, Cytryna, Morele, Mięta
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 421 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 8,7 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.