Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Ciasto z musem z białej czekolady
Cukier, Kakao, Ksylitol, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Proszek do pieczenia, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Żelatyna, Biała czekolada (zawiera MLEKO i SOJĘ), Cukier puder, śmietan-fix (glukoza, skrobia modyfikowana), Śmietanka 36% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 714 kJ/171 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 13,5 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 3,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.