Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
Ciasto zebra
Białko JAJA kurzego, Cukier puder, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Woda mineralna gazowana, Żółtko JAJA kurzego, Ksylitol, Kakao
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 405 kJ/97 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 12,5 g w tym cukry: 0,1 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 1,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.