Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.69
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciecierzyca Generała Tso, ryż basmati, brokuły
Brokuły, Ciecierzyca, Ryż basmati, Sól, Cukier, Imbir różowy marynowany, Koncentrat pomidorowy 30%, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 482 kJ/354 kcal |
Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 66,8 g w tym cukry: 12,9 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.