Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Ciecierzyca pieczeniowa, puree ziemniaczano-groszkowe, duszona kapusta z koperkiem
Ciecierzyca, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SELER naciowy, Rozmaryn, Papryka wędzona, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Kolendra, grzyby leśne (borowik, koźlak, podgrzybek), Goździki, Wywar warzywny (zawiera SELER), Ziemniaki, Cebula biała, Groszek zielony, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Koperek, Kapusta młoda, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Liść laurowy, Cukier, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 292 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 51,2 g w tym cukry: 11,4 g |
Błonnik: 14,3 g |
Białko: 14,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.