Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Ciecierzyca po bretońsku, chleb bezglutenowy

Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Cebula biała, Kminek, Koncentrat pomidorowy 30%, Majeranek, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka słodka, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ciecierzyca, Czosnek, Sól, Natka pietruszki

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 333 kJ/319 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44,9 g
w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 11,9 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: