Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Ciecierzyca w kremowym sosie z nerkowców z indyjskimi przyprawami, ryż jaśminowy z kozieradką, surówka z kalarepy
Ciecierzyca, Czosnek, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Marchew, Kalarepa, Jabłko, Ryż jaśminowy, kozieradka, ORZECHY NERKOWCA, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Cebula biała, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Kurkuma, Kmin rzymski, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 345 kJ/321 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 50,7 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.