Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
Vegan
Ciecierzyca w migdałowym sosie BBQ, makaron soba
Cebula dymka, Ciecierzyca, Cebula biała, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos barbecue (zawiera SOJĘ, SELER i GORCZYCĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Sól, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 305 kJ/312 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 51,6 g w tym cukry: 14,0 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.