Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Ciecierzyca w sosie marchewkowo-koperkowym z pieczonymi ziemniakami i surówką colesław
Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Tymianek, Papryka słodka, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Koperek, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Marchew, Papryka wędzona, Mąka PSZENNA, Kurkuma, Natka pietruszki karbowana, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 909 kJ/456 kcal |
Tłuszcz: 20,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g |
Węglowodany: 64,0 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 11,0 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.