Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Vegan
Cieciorka w sosie węgierskim z ziemniaczkami i surówką z kapusty i rzodkiewki
Ciecierzyca, Marchew, Ziemniaki, Tymianek, Kurkuma, Rzodkiewka, Cebula dymka, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Kapusta biała, Cebula biała, Natka pietruszki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 607 kJ/862 kcal |
Tłuszcz: 20,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 149,2 g w tym cukry: 23,0 g |
Błonnik: 28,3 g |
Białko: 31,3 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.