Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Cieciorka ze szpinakiem po hiszpańsku, chleb owsiany
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Cukier trzcinowy, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka wędzona, Pieprz cayenne, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Szpinak, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Czosnek, MIGDAŁY w płatkach
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.