Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Vegan
Cieciorka ze szpinakiem po hiszpańsku, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka wędzona, Pieprz cayenne, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Szpinak, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Czosnek, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 190 kJ/285 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 53,0 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 10,0 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.