Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
Cielęca saltimbocca z pieczonymi pieczarkami portobello z natką pietruszki, gnocchi dyniowe
Szynka szwarcwaldzka, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Sznycel cielęcy, Czosnek, Olej rzepakowy, gnocchi dyniowe (woda, płatki ziemniaczane, dynia (24%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, mąka ryżowa), Natka pietruszki, Pieczarki portobello
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 340 kJ/320 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 43,2 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 28,2 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.