Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03 Star

Cielęca saltimbocca z pieczonymi pieczarkami portobello z natką pietruszki, gnocchi dyniowe

Szynka szwarcwaldzka, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Sznycel cielęcy, Czosnek, Olej rzepakowy, gnocchi dyniowe (woda, płatki ziemniaczane, dynia (24%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, mąka ryżowa), Natka pietruszki, Pieczarki portobello

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 340 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 43,2 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 28,2 g
Sól: 2,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: