Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
Cielęca saltimbocca z pieczonymi pomidorkami, gnocchi szpinakowe
Szynka szwarcwaldzka, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól, Sznycel cielęcy, Czosnek, Olej rzepakowy, Gnocchi szpinakowe (woda, płatki ziemniaczane, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, szpinak w proszku (1.2%), mąka ryżowa), Miód pszczeli, Pomidorki cherry, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 708 kJ/886 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 109,9 g w tym cukry: 13,5 g |
Błonnik: 14,8 g |
Białko: 81,0 g |
Sól: 7,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.