Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
Cielęca saltimbocca z pieczonymi pomidorkami, gnocchi szpinakowe z brodą mnicha
Broda mnicha, Oliwa z oliwek, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Szynka szwarcwaldzka, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sznycel cielęcy, Gnocchi szpinakowe (woda, płatki ziemniaczane, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, szpinak w proszku (1.2%), mąka ryżowa), Miód pszczeli, Pomidorki cherry
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 802 kJ/670 kcal |
Tłuszcz: 14,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 79,2 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 55,5 g |
Sól: 6,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.