Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
Cielęcina pieczona z sosem kaparowym, chleb razowy, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Górka cielęca, Kapary, Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 959 kJ/468 kcal |
Tłuszcz: 28,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 30,6 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 25,3 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.