Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
Cielęcina w sosie boczniakowym, ziemniaki ratte, szparagi
Olej rzepakowy, Rozmaryn, Sól, Ziemniaki ratte, Czosnek, Cebula biała, MASŁO 82% tł., Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), ŚMIETANA 15% tł., Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Natka pietruszki, Pieprz czarny, Sznycel cielęcy, Tymianek, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 843 kJ/679 kcal |
Tłuszcz: 24,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,1 g |
Węglowodany: 56,0 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 10,3 g |
Białko: 62,5 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.