Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Conchiglioni z chorizo i ciecierzycą w sosie pomidorowym, grillowana cykoria, mini cukinia i pomidorki
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Cukier, Pomidorki cherry żółte, Cykoria czerwona, Pieprz czarny, Cukinia, Makaron (mąka z PSZENICY durum, woda), Czosnek, Bazylia, Ciecierzyca, Chorizo, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 858 kJ/444 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 56,1 g w tym cukry: 11,8 g |
Błonnik: 10,0 g |
Białko: 19,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.