Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star

Conchiglioni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron (mąka z PSZENICY durum, woda), Bakłażan, Papryka czerwona, Fasola czarna, Cebula biała, Olej rzepakowy, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Koncentrat pomidorowy 30%, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czosnek, Bazylia, Sól, Pieprz czarny, Cukier

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 372 kJ/567 kcal
Tłuszcz: 21,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 73,5 g
w tym cukry: 11,3 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 21,2 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: