Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
Conchiglioni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Bazylia, Bakłażan, Cebula biała, Fasola czarna, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Czosnek, Makaron (mąka z PSZENICY durum, woda), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 372 kJ/567 kcal |
Tłuszcz: 21,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 73,5 g w tym cukry: 11,3 g |
Błonnik: 13,0 g |
Białko: 21,2 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.