Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star

Conchiglioni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym

Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Bazylia, Bakłażan, Cebula biała, Fasola czarna, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Czosnek, Makaron (mąka z PSZENICY durum, woda), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 372 kJ/567 kcal
Tłuszcz: 21,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 73,5 g
w tym cukry: 11,3 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 21,2 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: