Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Crepes suzettes, w sosie pomarańczowym, serek waniliowy, pomarańcza
Mięta, Olej rzepakowy, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Sól, JAJA kurze, Mąka ziemniaczana, Sok pomarańczowy, Syrop klonowy, Pomarańcza, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 707 kJ/408 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 60,5 g w tym cukry: 27,3 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.