Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Cukinia zapiekana po meksykańsku z czerwoną fasolą i brązowym ryżem, sos pomidorowy z kolendrą

Cukinia, Fasola czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ryż brązowy, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Oregano, Kolendra, Czosnek, Sól, Kmin rzymski, Kiełki słonecznika, Chili, Cukier, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 789 kJ/428 kcal
Tłuszcz: 22,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 56,7 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 12,8 g
Białko: 13,9 g
Sól: 2,2 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: