Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Cukinia zapiekana po meksykańsku z czerwoną fasolą i brązowym ryżem, sos pomidorowy z kolendrą
Cukinia, Fasola czerwona, Pieprz czarny, Cukier, Kiełki słonecznika, Ryż brązowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Czosnek, Chili, Cebula biała, Sól, Oregano, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 891 kJ/452 kcal |
Tłuszcz: 23,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 60,1 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 13,5 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 1,7 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.