Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
Cukinia zapiekana kaszą kuskus, brokułami, soczewicą i mozzarellą
Roszponka, Cukinia, Olej rzepakowy, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Brokuł, Cebula biała, Czosnek, Sól, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), JAJA kurze, Natka pietruszki, Soczewica czerwona, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 412 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 12,1 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.