Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.74
-
Less Gluten
-
Less Carb
Cukiniowy omlet z mąką z ciecierzycy, duszona botwinka, sos jogurtowy z koprem
Botwinka, Olej rzepakowy, Cukier, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sól, cukinia, Mąka z ciecierzycy, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Siemię lniane, JAJA kurze, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 553 kJ/371 kcal |
Tłuszcz: 23,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 18,6 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 23,8 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.